Comments

 1. Знакомства Voodoogis says:

  Principiul este similar celui de la stimularea auditivă: Centrul Medical Policlinico di Monza S. Autor al peste de lucrari stiintifice, isi doreste sa realizeze transplantul pulmonar in Romania.

 1. Chirurgie craniana Malagrel says:

  In acest sens, un rol important revine controlului valorilor tensiunii arteriale si, de asemenea reglarii celorlalti factori de risc vascular. De cand este seful Clinicii I de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, profesorul Ion Georgescu a imbunatatit chirurgia laparoscopica, prin colaborari cu medici din Italia, si a reusit sa extinda aria interventiilor chirurgicale de mare anvergura, cum sunt cele din domeniul oncologic. Am fost azi la birou pentru vreo 3 ore si m-a terminat.

 1. Chirurgie craniana Vur says:

  Potențialele somato-senzoriale evocate — în operațiile pe măduvă sau pe coloana vertebrală. Anul acesta a fost implicat in dezvoltarea unei banci nationale de tumori cerebrale si tesuturi umane. De ce ne curge sange din nas?

 1. Chirurgie craniana Moramar says:

  Procedurile de recuperare: Greşeli majore în

 1. Знакомства Mikashicage says:

  În funcție de acestea, se decide poziția pe masa de operație foarte importantă , unde facem incizia, cât de mare, la fel și voletul, pe unde ajungem la leziune etc. Acest impuls este monitorizat cu ajutorul unor electrozi. Noutăți despre programul Rabla. Pentru biopsia cerebrală, în care recoltăm un fragment mic de tumoră cu un ac special, neuronavigația ne permite să avem o precizie de sub 1 cm, pentru leziuni situate în profunzime. Lovitură devastatoare pentru un candidat la europarlamentare.

 1. Знакомства Karr says:

  Anunt cutremurator Members Posts:

 1. Знакомства Mojar says:

  Totuși, sunt operații în care există riscul de a produce leziuni ireversibile ale unor structuri nervoase sensibile, aflate în imediata vecinătate a tumorii de exemplu care trebuie îndepărtate, dar neinvadate de aceasta. Sign in anonymously Don't add me to the active users list. Condamnare substanțială. Va fi cu vouchere de

Speak Your Mind

*